Kudsk

Kudsk

Henrik Kudsk

Passioneret gastronomisk ildsjæl, der grundlagde i 1994 Le Gâteau i Silkeborg.

Le Gâteau er et konditori, bageri og køkken med smagen af ærlighed som nu kan oplevelse gennem KUDSK.

Kompromisløs kærlighed til kvalitet og det originale håndværk.

 

SØDT

Et univers af danske hjemmelavede og velsmagende specialiteter, hvor smagen, duften og udtrykket er personligt. Den gamle honningkageopskrigt, må aldrig forsvinde, og de ægte makroner kun laves af mandelmarcipan.

 

SALT

 

Køkkenstilen har rødder i Farmor Valborgs gammeldags køkken, nordiske gastronomi og den franske klassiske madtradition. Der er ingen guldskeer i Kudsk Familien, men med barnsben i en kokkefamilie, har Henrik Kudsk fået de gode klassiske grundteknikker ind med træskeer.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.